top of page

e-BIKE

LA PROVA DE BTT MÉS INÈDITA, EXIGENT I DIVERTIDA QUE HAS PARTICIPAT

Modalitat E-Bike   8 de juny de 2024

Circuit lineal

Distàncies i segments cronometrats

21K

S1

S2

S1

42K

S2

S3

S1

75K

S2

S3

S4

S5

S6

biker-la-segments-ebike-2024.jpg

La Segments BTT E-Bike transcorre per una cuidada selecció de corriols dels termes de Salt, Bescanó, Estanyol, Mas Llunés, Vilanna i Sant Gregori.

El format de la prova és únic, divertit, exclusiu i exigent.

Existeixen tres distàncies 75K, 42K i 21K. És similar a un rally, on els participants haureu de superar 6 segments cronometrats en el recorregut de 75K3 segments en el recorregut de 42K i 2 segments en el de 21K .

La distància en quilòmetres d’un segment cronometrat és d’entre 5 a 7 Km; assolint un total de 35 Km de segments cronometrats en la distància de 75K17 Km  en la distància de 42K i 9Km en la distància de 21K. El desnivell és de +1800,+1000 i 400 metres respectivament. 

 

La sortida és neutralitzada des de La Gassol fins que els participants arribeu al principi de cada segment. Una vegada arribis a l’inici de cada segment cronometrat, veuràs la senyalització START on s'indica el principi del segment. T'hauràs d'aturar i en uns segons els controladors del segment, donaran la sortida de forma individual a cada participant fent un conta enrere de 5, 4, 3, 2, 1 SORTIDA!

 

Quan arribis al final del segment cronometrat veuràs també la senyalització  FINISH que indica la fi d'aquest. 

 

Els trams d’enllaç no estaran marcats i hauràs de navegar amb GPS fins al proper segment cronometrat. Alguns d'aquests poden ser per la via pública, on la circulació romandrà oberta, per tant hauràs de respectar les normes de circulació en tot moment.

 

 

Estigues atent@ en breu desvetllarem els segments i el recorregut d'aquesta propera edició 2024.

 

 

bottom of page