top of page

GRAVEL

LA PROVA DE GRAVEL MÉS INÈDITA, EXIGENT I DIVERTIDA QUE HAS PARTICIPAT

La Segments Gravel transcorre per camins i pistes inèdites dels termes de Salt, Bescanó, Estanyol, Sant Martí Sapresa, Angles i Bonmatí.

La modalitat Gravel és similar a un Gran Premi de motos o cotxes, on els participants haureu de donar voltes a un circuit de 40K, superant 3 segments cronometrats per volta.

En aquesta modalitat tindreu 3 distàncies per escollir 

40K 1 volta al circuit, 80K 2 voltes o  120K 3 voltes.

Podràs inscriure't en la modalitat "SOLO" o confeccionant un divertit equip de 3 participantes, on cadascun  de vosaltres us podreu exprimir en cada una de les  3 voltes

 

La distància en quilòmetres d’un segment cronometrat és d’entre 3 a 5 Km; assolint un total de 15 Km de segments cronometrats per volta.

El desnivell per volta és de +500 metres .

En el transcurs del recorregut veuràs senyalitzacions START i FINISH que indiquen on comença i on acaba un segment.

 

Disposaràs del track de la cursa que et permetrà navegar amb el teu GPS pel recorregut  i identificar fàcilment cadascun dels segments cronometrats.

Recorda que aquestes pistes i vies per on es desenvolupa la prova són públiques, on la circulació romandrà oberta, per tant hauràs de respectar les normes de circulació en tot moment.

La sortida serà massiva i cada volta que efectueu passarà per dins de La Gassol, on podreu avituallar-vos, passar per boxes, fer un "Pit Stop" i sentir l'escalf del públic present.

Estigues atent@ en breu desvetllarem els segments i recorregut de l'edició 2024.

 

 

Modalitat Gravel  9 de juny de 2024

Circuit circular

Distàncies i segments cronometrats

40K

S1

S2

S3

Voltes

x1

x2

x3

Biker-sortida-la-segments-gravel.jpg
bottom of page