top of page
Benvinguts-a-la-Segments.jpg

LA SEGMENTS,
L'AUTÈNTIC FESTIVAL CICLISTA!

Ets un o una "friki" de la bici?

T'agrada la calité, el bon equipament, l'ambient de les curses,

descobrir recorreguts TOP, l'aire lliure, la diversió i la festa?

La Segments Bike Festival està fet per a tu!

La Bike Segments Race és un esdeveniment ciclista exclusiu, que s'instal·la normalment durant el primer cap de setmana de juny  a La Gassol, una antiga fàbrica tèxtil de l'any 1923 ubicada al bell mig del barri vell de Salt (Girona), molt a prop de les ribes del riu Ter i les Deveses de Salt.

 

La singularitat de les proves ciclistes de Gravel i BTT que s'organitzen, és que els respectius recorreguts estan segmentats. En la modalitat Gravel el format és semblant a un Gran Premi de motos o cotxes i en la modalitat BTT el format és semblant a un rallye.

 

La Segments, ha aplegat aquest 2023 un miler de visitants el primer cap de setmana de juny amb ciclistes d'arreu del territori.

Empreses, marques, botigues i startups es van instal·lar per mostrar al públic assistent, diversitat de productes, roba, accessoris i serveis del món ciclista. A través d'un programa esportiu ric i variat, l'esdeveniment oferirà aquest proper 2024: 9 esdeveniments ciclistes, activitats divertides i esbojarrades en un entorn excepcional apte per a tot tipus de ciclistes, excursionistes i famílies.

La Segments Bike Festival ja escalfa motors i també inclourà aquest proper any concerts per gaudir de bona música i diversió.

 

Si la teva passió és la bici... vine a trobar-te a tu mateix a La Segments 2024.

 

Reserva el teu 2n cap de setmana de juny i viu intensament!​​​​​

La-segments-ambient-1.jpg
La-segments-ambient-3.jpg
Senyaletica-entrada-La-Segments.jpg
La-segments-ambient-2.jpg
Biker-La-Segments-Canyon.jpg
Estand-Unica-Bikes-La-Segments.jpg
fashion-cycling-by-la-segments.jpg
Biker-La-Segments.jpg
bottom of page