top of page

EL CLUB #LASEGMENTS

UNA OFERTA LIMITADA A 100 PRIVILEGIATS

Per a la seva 14a edició, el Festival Vélo Vert segueix evolucionant i innovant amb una opció simplificada i més assequible “Club #VVFestival”, però encara limitada als 100 primers subscriptors.

Des del passat, l'organització ha conservat l'autèntic mallot del #VVFestival, únic, peça de col·lecció i en sèrie molt limitada... Ha apostat sobretot per la sostenibilitat dels bons moments compartits, experiències i records. Per això, s'estan preparant tres vetllades privades en format Happy Hour per permetre als 100 festivalers feliços viure moments únics. Intercanvis, descobertes, sorpreses, trobades, amb animació i consumició gratuïta els dijous, divendres i dissabte al vespre, després de les proves i actes, però abans dels sopars i concerts.

L'oferta del Club #VVFestival s'ofereix quan et registres en una nova pàgina que apareix després de seleccionar les teves activitats (proves, esdeveniments, excursions) i després emplenar les teves dades personals. En aquesta pàgina també podeu seleccionar llaminadures de qualitat del #VVFestival que s'ofereixen a preu de cost. Una bona manera de satisfer les teves inclinacions #VVFestichistes... o d'oferir grans regals als qui estimes!

La samarreta de l'edició especial del Club #VVFestival i les invitacions a les tres Happy Hours s'entregaran en mà exclusivament als seus 100 happy subscriptors quan rebin els seus passis de prova i esdeveniments al centre d'acollida-inscripcions de Samoëns entre l'1 31 i el 2 de juny de 2024.

Al marge de l'oferta del Club #VVFestival, troba, comparteix, prepara, motiva, viu el #VVFestival tot l'any amb el nucli dur i apassionat d'aquells que com tu s'han convertit en pilars, ambaixadors i memòria viva en la història del Vélo. Festival Vert… Es fa a Facebook i per invitació en aquest grup privat.

bottom of page